Rafting in Antalya

0 (0 Reviews)
From: €35,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

6-8 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

18 people

Limba

Engleza

Descriere

Rafting in Antalya

O excursie de rafting pe râul Köprucay din Turcia promite să fie punctul culminant al vacanței tale alături de prieteni și familie. Această aventură începe cu un transfer direct de la cazare, asigurându-vă că începutul zilei este lipsit de griji și plin de anticipație.

Cu o durată de aproximativ 7 ore, această experiență de rafting este condusă de un instructor vorbitor de limba engleză, care vă va ghida și vă va asigura că vă bucurați la maxim de aventură. Pe drumul către punctul de plecare, veți putea admira frumusețea peisajelor din Parcul Național Köprülü Canyon și a Muntelui Taurus, pregătindu-vă pentru ce vă așteaptă pe râu.

Odată ajunși acolo, veți fi provocați să vă aventurați pe râul Köprucay, trecând prin valuri de apă albă și prăpăstii de toate mărimile. Cu ajutorul echipamentului de rafting furnizat, veți simți adrenalina cum vă pulsează în vene pe măsură ce vă străduiți să navigați cu pluta prin apele agitate.

Între experiențele pline de acțiune, veți avea ocazia să vă răcoriți în apa cristalină a râului, să faceți surf pe valurile mari sau să vă bucurați pur și simplu de peisajul spectaculos din jur. Apoi, în timpul unei pauze binevenite, veți fi răsfățați cu o masă delicioasă servită chiar pe malul râului, savurând bucate locale și relaxându-vă într-un cadru natural impresionant.

Aventura continuă pe râul Köprucay, oferindu-vă senzații puternice și amintiri de neuitat în timp ce vă străduiți să parcurgeți cea mai lungă pistă de rafting din Parcul Național Köprülü Canyon. Cu un nivel de dificultate de aproximativ 2-3, acest traseu este potrivit pentru începători și pentru cei cu experiență, asigurându-vă că fiecare participant se poate bucura de această experiență memorabilă.

În plus, excursia include transferuri de la și către hotelurile din Belek, Antalya, Kundu, Manavgat, Side și Alanya, asigurându-se că întreaga experiență este cât se poate de convenabilă și accesibilă. De asemenea, echipamentul necesar și asigurarea de călătorie sunt incluse, asigurându-vă că vă puteți bucura în deplină siguranță de această aventură de rafting.

Pentru un plus de adrenalină, rafting in Antalya este cu siguranță ceea ce vă trebuie! Nu contează dacă nu sunteți experimentat, deoarece instructori profesioniști vă vor instrui cu privire la modul în care să faceți rafting și cum să folosiți echipamentul. Raftingul în apele reci și spumoase ale râului, durează aproximativ 3-4 ore.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Pret 35 euro/adult, 30 euro copil (6-12 ani)
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Tur de rafting pe o distanta de 14 km
 • Bucurați-vă de un transfer pitoresc către Parcul Național Köprülü Canyon
 • Rafting pe râul Köprüçay
 • Admirați priveliștea spectaculoasă a Muntelui Taurus și a Parcului Național din jur.

Inclus in pret / Extra

 • Transport de la și către hotel
 • Pranzul
 • Ghid de rafting calificat
 • Echipament de rafting (vesta, casca si vasla)
 • Bauturile
 • CD cu imagini video și fotografii din tur
 • Cheltuieli personale

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

În cazul în care nu ai experiență anterioară, nu-ți face griji! Vei primi instrucțiuni despre cum să faci rafting și despre caracteristicile de siguranță.

Pe parcurs, așteaptă-te la câteva opriri scurte, în timpul cărora poți să înoți!

rafting prin peisajele impresionante ale canionului Koprulu

Urmeaza pauza pentru pranz , pranzul este inclus in pretul excursiei.

La finalul excursiei microbuzul te va astepta pentru a te conduce inapoi la hotel.

Intrebari frecvente

Trebuie sa aveti la dumneavoastra costum de baie, prosop, incaltaminte pentru apa si haine de schimb.

Aceasta excursie nu este potrivita pentru femeile insarcinate, persoanele cu probleme cardiace sau probleme cu spatele si copii sub 6 ani.

Locatia excursiei

Pret de la €35,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni