Excursie la pescuit

0 (0 Reviews)
From: €70,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

6-8 ore

Anulare

Up to 1 day

Numar maxim de persoane

10 people

Limba

Engleza

Descriere

Excursie la pescuit in Antalya

Antalya, cu peisajele sale coastale uimitoare și biodiversitatea marină bogată, oferă un paradis pentru pasionații de pescuit. Indiferent dacă sunteți un pescar experimentat sau un novice, excursiile de pescuit din Antalya promit o experiență de neuitat. Îmbarcați-vă într-o călătorie în care relaxarea, aventura și emoția capturii vă așteaptă în mijlocul apelor liniștite ale Mării Mediterane.

Excursie la pescuit in Antalya: O Experiență Memorabilă

Bucurați-vă de una dintre cele mai plăcute și distractive activități în timpul vacanței dumneavoastră în Antalya cu excursiile noastre de pescuit. Pescuitul nu este doar un sport, este o experiență terapeutică, care vă permite să vă destindeți în mijlocul frumuseții naturii, învățând virtuțile răbdării.

Excursiile noastre de pescuit din Antalya sunt efectuate pe bărci de pescuit de mici dimensiuni, asigurând o experiență personalizată sub îndrumarea experților pescari familiarizați cu cele mai bune locuri de pescuit din regiune. Cu un număr limitat de participanți la bord, puteți pescui confortabil, fie că sunteți un profesionist experimentat sau un începător.

Aventură Potrivită pentru Familie
Excursiile de pescuit din Antalya se adresează tuturor vârstelor, făcându-le o activitate perfectă pentru familie. Legați-vă de cei dragi în timp ce aruncați undițele în apele strălucitoare, creând amintiri care vor dăinui o viață întreagă.

Abundența Vieții Marine
Diversitate Bogată de Specii de Pești
Bazinul mediteranean al regiunii Antalya se mândrește cu o gamă variată de specii de pești, oferind pescarilor o oportunitate palpitantă de a prinde captura zilei. De la corali vibrani până la pești mai rari, cum ar fi peștele spadă, apele sunt pline de viață, așteptând să fie descoperite.

Întâlniri Emotionante
În afară de prinderile tradiționale, precum bibanul de mare și tonul, excursiile noastre oferă ocazia de a întâlni specii unice, cum ar fi mreana, John Dory și misteriosul pește-înghițitor. Fiți pregătiți pentru surprize pe măsură ce explorați adâncimile Mediteranei.

Lăsați în urmă agitația vieții urbane pe măsură ce porniți într-o călătorie pașnică în inima naturii. Lăsați șoaptele blânde ale valurilor și briza sărată a mării să vă reîmprospăteze spiritul, oferind o pauză de la zgomotul și haosul vieții urbane.

O Experiență pentru Toți
Indiferent dacă sunteti in cautarea de aventură, relaxare sau pur și simplu o zi de distracție cu familia și prietenii, excursiile noastre de pescuit din Antalya se adresează tuturor preferințelor. Însoțiți-ne pentru o călătorie de neuitat în care fiecare moment este plin de emoție și descoperire.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Această excursie este organizată în grupuri mici pentru o experiență mai personalizata
 • Bucură-te de turul nostru de pescuit prietenos pentru familii, departe de agitația vieții din Antalya
 • Transferul dus-întors asigură o experiență fără probleme
 • Barca echipata pentru pescuit

Inclus in pret / Extra

 • Transfer tur-retur
 • Personal cu experienta
 • Tur de pescuit
 • Echipament de pescuit si momeala
 • Pranz
 • Bauturile alcoolice si non-alcoolice
 • Cheltuielile personale

Itinerariu

Această excursie de pescuit începe devreme dimineața, un microbuz va efectua preluarea de la hotelul dvs. Preluarea se va face de la zona de securitate la intrarea incinta resortului sau hotelului ( bariera de securitate )

 

Microbuzul te va conduce la portul unde se află barca de pescuit. Această barcă este o barcă de pescuit autentică și mică și este ideală pentru o excursie de acest fel. Odată ce te vei imbarca în barcă, vei avea șansa să-l întâlnești pe căpitanul care va fi responsabil să te asiste pe parcursul excursiei de pescuit. Căpitanul este un pescar experimentat și profesionist care cunoaște cele mai bune locuri de pescuit din zonă

Echipamentul de pescuit: Căpitanul te va învăța cum să folosești corect echipamentul de pescuit, astfel că nu trebuie să-ți faci griji dacă aceasta este prima ta experiență de pescuit. Barca este complet echipată pentru a asigura o experiență plăcută și fără probleme. Căpitanul va distribui momeli și undițe, iar tu vei putea să pescuiești în voie.

 

Barca va face opriri la cele mai bune locuri de pescuit. Vei avea șansa să pescuiești la diferite adâncimi  și, dacă ești norocos, să prinzi propriii tăi pești. Căpitanul va fi mereu prezent pentru a-ți oferi sfaturi și pentru a-ți crește șansele de a prinde un pește. 

 

In timpul excursiei de pescuit se va lua si pranzul pe barca.

După ce sesiunea de pescuit se încheie, barca se va întoarce in port. Microbuzul te va aștepta pentru a te duce înapoi la hotel. Această experiență memorabilă te va umple de mândrie și energie. Când ajungi la hotelul unde esti cazat, vei avea în minte doar amintiri și imagini pozitive.

Intrebari frecvente

Nu uita ca inainte de plecarea de la hotel sa ai urmatoarele : crema de protectie solara, ochelari de soare, sapca sau palarie, costume de baie si prosoape de plaja.

Locatia excursiei

Pret de la €70,00
0 (0 Reviews)

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni