Diving in Side (Scufundari )

0 (0 Reviews)
From: €40,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

6-8 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

Nelimitat

Limba

Engleza

Descriere

Excursie de diving in Side (Scufundari). La Muzeul Subacvatic din Side.

Vă pregătiți să explorați unul dintre cele mai celebre locuri de scufundări din Turcia și să vă bucurați de magia apelor mediteraneene. Această experiență are loc în cursul dimineții, când echipa noastră vă va prelua de la hotel și vă va duce in port.
Pentru această excursie, veți călători cu o barcă echipată complet pentru această aventură. Nu este nevoie de experiență anterioară, deoarece instructorii noștri profesioniști vă vor oferi instrucțiuni complete despre scufundare, utilizarea echipamentului și vor răspunde la orice întrebări aveți.

Programul zilei include două scufundări în două locuri diferite.
Locurile de scufundare sunt selectate cu atenție de către instructori, în funcție de nivelul de dificultate și condițiile meteo. Fiecare scufundare durează aproximativ 15 minute. Între scufundări, veți savura un prânz delicios pe vas și veți avea timp să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile.

Excursia noastră de scufundări este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care nu doresc să se scufunde. Vă puteți bucura de căldura soarelui mediteranean și să vă relaxați pe punțile spațioase, în timp ce prietenii sau familia dumneavoastră se bucură de scufundările în apele liniștite și albastre.

Ziua se încheie în cursul după-amiezii, când suntem pregătiți să vă transferăm înapoi la hotelul dumneavoastră. Această excursie la diving in Side ( Scufundari) este palpitantă si vă promite emoții unice, o atmosferă răcoroasă, priveliști impresionante și amintiri de neuitat.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Pret 40 euro/persoana - pentru cei ce fac diving
 • Pentru cei ce nu vor sa faca scufundari dar vor sa participe la excursie pretul este de 30 euro
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Descoperiți uimitoarea viață subacvatică din Marea Mediterană la Muzeul Subacvatic
 • Bucurați-vă de 2 scufundări cu instructori prietenoși și profesioniști
 • Primiți instrucțiuni detaliate și fiți însoțiți în permanență de ghidul dumneavoastră
 • Acest tur este potrivit atât pentru începătorii de scufundări, cât și pentru scafandrii experimentați.

Inclus in pret / Extra

 • Echipament de scufundare
 • 2 scufundari a cate 20 de minute fiecare
 • Instructaj efectuat de catre instructori calificati
 • Transport de la și către hotel
 • Pranzul ( pui, paste si salate )
 • Cheltuielile personale
 • Bauturile
 • Pozele si filmarile efectuate de catre personal

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Dupa ce o sa ajungeti in port urmeaza imbarcarea pe vas.

Instructorii profesionisti iti vor explica tot ceea ce trebuie sa stii. Ei vor avea grija de tine pe toata durata experientei.

 

Incepe aventura. Prima scufundare va fi impreuna cu instructorul si inca 3 participanti. Aceasta scufundare se va face la adancime de 5 metri si va dura aproximativ 20 de minute

 

Dupa prima sesiune de scufundari urmeaza pranzul.

 

A doua scufundare va fi impreuna cu instructorul si inca 3 participanti. Aceasta scufundare se va face la o adancime de 7 metri si va dura aproximativ 20 de minute

 

La finalul zilei microbuzul te va astepta pentru transferul catre hotel

 

Intrebari frecvente

Pentru a te bucura din plin de aceasta experienta trebuie sa aveti la dumneavoastra prosop de plaja, costume de baie, slapi, crema de protectie solara si ochelari de soare. Pe vas exista atat o zona acoperita unde poti sa stai la umbra cat si o zona unde poti sa te bronzezi si sa te bucuri de vremea de afara.

Nu este necesar, cu ajutorul echipamentului oferit iti poti regla singur adancimea la care vrei sa ajungi si poti ajunge in cel mai scurt timp la suprafata.

Această excursie nu va avea loc în zilele cu furtună sau cu ploi abundente. De asemenea aceasta excursie nu este potrivita pentru femeile insarcinate si persoanele cu deficiente de mobilitate.

 

Locatia excursiei

Pret de la €40,00
0 (0 Reviews)

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni