Jeep Safari in Alanya

0 (0 Reviews)
From: €30,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

6 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

10 people

Limba

Engleza

Descriere

Jeep Safari in Alanya

Experimentați o zi plină de emoție și distracție în cadrul excursiei Jeep Safari în Alanya. Bătăliile cu apă și aventurile off-road sunt doar câteva dintre experiențele pe care le veți trăi în timpul acestei excursii la jeep safari in Alanya.
Priveliștile uimitoare ale râului Oba și ale zonei Dimcay vor completa atmosfera spectaculoasă. Oprirea pentru înot în Dimcay este un punct de atracție special, datorită apei reci și peisajului natural impresionant.

Excursia începe cu preluarea de la hotelul dumneavoastră de către vehiculele noastre Land Rover. După o scurtă informare, veți porni într-o călătorie pitorească, coborând din Munții Taurus și admirând plantațiile de portocale. Bătăliile cu apă și plăcerea off-road vor adăuga o notă de distracție și aventură. Asigurați-vă că protejați telefoanele și obiectele de valoare într-o geantă, pentru a nu le uda în timpul bătăliilor cu apă.

Următoarea oprire este în satele tradiționale din Alanya, unde veți avea ocazia să interacționați cu localnicii și să descoperiți produse locale, cum ar fi gofrele și colierele lucrate manual. Vizita include și o oprire la o moschee și la casele tradiționale, iar ghidul nostru vă va oferi informații interesante despre fiecare loc vizitat. Vei avea oportunitatea de a admira peisaje spectaculoase și de a face fotografii în faimoasele canioane din zonă.

O altă oprire importantă este la Oba Cay, o zonă pitorească cunoscută pentru ceaiul său. Aici veți avea 45 de minute de relaxare și distracție, puteți înota în apele râului, admira canioanele și poate chiar vedea broaște țestoase și alte viețuitoare. Prânzul este servit sub formă de bufet deschis la Obagay, unde veți găsi diverse opțiuni, inclusiv preparate cu pui și pește.

După momentele pline de distracție și relaxare, începe călătoria de întoarcere și sunteți lăsați la hotelul unde sunteti cazat.
Asigurați-vă că aveți la îndemână cremă de protecție solară pentru a vă proteja de arsurile solare în lunile calde și nu uitați să luați cu voi un costum de baie. Transferul de la și către cazare este inclus în prețul excursiei.

Alăturați-vă excursiei Jeep Safari în Alanya și creați amintiri de neuitat într-o zi plină de aventură și distracție!

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Pret 30 euro/adult, 15 euro copil (6-12 ani) copii sub 6 ani gratuit
 • Anulare gratuita
 • Rezerva acum si plateste mai tarziu
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Descoperiți o experiență captivantă de explorare a muntilor cu un tur Jeep Safari
 • Relaxați-vă pe malurile liniștite ale râului Dim
 • Explorați un autentic sat turcesc
 • Întoarceți-vă în Alanya cu amintiri prețioase ale bogățiilor sale naturale și culturale

Inclus in pret / Extra

 • Transport de la și către hotel
 • Preluare de la hotel
 • Pranzul
 • Pozele si video efectuate de catre personal
 • Pistoalele cu apa
 • Bauturile

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Prima oprire se va face intr-un loc semnificativ pentru regiune datorita livezilor de portocali, dupa o scurta informare si o pauza pentru poze turul continua.

Dupa ce am explorat prima parte a excursiei prin munti ne oprim intr-un sat autentic turcesc unde poti achizitiona ( daca doresti ) produsele locale vandute de catre localnici.

Urmatoarea oprire este intr-un loc iubit de catre localnici unde poti sa te relaxezi sa admiri privelistea.

Ultima oprire va fi la Obacay unde urmeaza pranzul si unde te poti relaxa.

La finalul excursiei ne intoarcem impreuna la hotel cu foarte multe amintiri pretioase.

Intrebari frecvente

Nu uita sa ai la tine crema de protectie solara si ochelari de soare. Exista de asemenea posibilitatea sa faci si baie in rau daca doresti asa ca trebuie sa ai si costumul de baie.

Locatia excursiei

Pret de la €30,00
0 (0 Reviews)

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni