Spectacolul cu delfinii

0 (No Review)
From: €35,00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

2-3 ore

Cancellation

Up to 0 days

Group Size

Unlimited

Languages

Engleza

About this activity

Îți dorești să ai parte de o experiență minunată cu delfini în Antalya, unde poți admira aceste creaturi și lei de mare? Dacă da, te invităm să explorezi opțiunea noastră de tur. Cu acest spectacol fascinant, vei petrece momente deosebite alături de familia ta.

Spectacolul cu delfini și lei de mare, cu o durată de aproximativ o oră, are loc la Delfinariul Aksu, în apropiere de celebrul parc de plaje Lara din Antalya. Parcul delfinilor este căminul unor delfini și lei de mare prietenoși și jucăuși, care îți vor captiva atenția cu abilitățile lor acrobatice și inteligența lor remarcabilă. Spectacolul cu delfini și lei de mare este o experiență de neratat pentru oricine vizitează Antalya, în special pentru familiile cu copii.

Delfinii sunt cu siguranță niște creaturi uimitoare, deosebit de inteligente și frumoase. Prin intermediul acestui spectacol cu delfini din Antalya, vei putea admira aceste animale magnifice în timp ce înoată și prezintă trucuri uimitoare. Vei observa cât de isteți sunt și vei fi fermecat de frumusețea lor adorabilă.

Această experiență nu este doar captivantă pentru adulți, ci și deosebit de potrivită pentru copii. Dacă ești în căutarea unei activități în Antalya pe care să o savurezi împreună cu cei mici, această opțiune este o alegere excelentă.

Îți dorești să te bucuri de un spectacol distractiv în Antalya? În acest caz, spectacolul cu delfini din Antalya reprezintă o opțiune incredibilă. Contactează-ne acum pentru a-ți rezerva locurile la acest spectacol și pregătește-te pentru momente de distracție și încântare!

Highlights

  • Pret 35 euro/adult, 25 euro copii (6-12 ani), gratuit pentru copii intre 0-6 ani
  • Anulare gratuita
  • Plata excursiei la imbarcare

Included/Excluded

  • Taxele de intrare
  • Transport de la și către hotel
  • Showul cu delfinii
  • Cheltuieli personale
  • Pozele
  • Mancarea si bautura

Itinerary

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de a bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Spectacolul incepe la ora 14:00 si termina in jurul orei 15:00, acesta dureaza aproximativ o ora.

Dupa terminarea spectacolului microbuzul te va astepta la iesirea din complex  pentru returul catre hotel.

Frequently asked questions

Activity's Location

From: €35,00
0 (No Review)

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Explore other options