Inotul cu delfinii

0 (No Review)
From: €110,00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

2-3 ore

Cancellation

Up to 0 days

Group Size

Unlimited

Languages

Engleza

About this activity

Ai visat vreodată să îmbrățișezi și să săruți delfinii? În timpul vacanței tale în Antalya, poți face acest vis realitate. Această activitate îți oferă o sesiune de înot de excepție într-un bazin alături de delfini. În decursul zilei, vei avea oportunitatea de a interacționa cu aceste creaturi marine adorabile și extrem de inteligente.

Această experienta este disponibilă de două ori pe zi și începe cu un serviciu de transfer de la locul în care te cazezi. Transferurile sunt incluse în preț pentru a-ți asigura confortul.

Apogeul zilei este reprezentat de momentul în care vei intra în bazin. Înainte de a te alătura delfinilor, dresorii profesioniști îți vor oferi o informare detaliată cu privire la comportamentul în bazin. Vei primi sfaturi despre cum să te apropii de delfini și multe alte informații care îți vor facilita experiența.

În bazin, vei petrece 15 minute alături de delfini. În acest timp, vei avea ocazia să îi îmbrățișezi, să îi săruți și să te joci cu ei. Înotul cu delfinii este o activitate minunată pentru toate vârstele. S-a constatat că delfinii contribuie la crearea de emoții pozitive, în special la copii. Activitatea este supravegheată de profesioniști, fiind astfel sigură și pentru cei mici.

Nu trebuie să-ți faci griji în privința realizării de fotografii în timpul ședinței de înot. Un fotograf profesionist va fi acolo pentru a captura toate momentele prețioase. La finalul sesiunii, vei avea posibilitatea să vizualizezi și să achiziționezi fotografiile la un cost suplimentar. După încheierea înotului, vei fi condus înapoi la hotel cu un vehicul confortabil, purtând cu tine amintiri frumoase din această activitate de vis.

Highlights

  • Pret 110 euro/adult , 110 euro copii ( 4-12 ani )
  • Anulare gratuita
  • Plata excursiei la imbarcare

Included/Excluded

  • Transport de la și către hotel
  • Vesta pentru inot
  • 15 minute inot privat cu delfinul
  • Pozele si filmarile
  • Cheltuieli personale

Itinerary

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Dupa un scurt instructaj , instructorii iti vor face cunostinta cu delfinul alaturi de care vei inota. Inotul dureaza aproximativ 15 minute.

La final microbuzul te va astepta pentru returul catre hotel.

Frequently asked questions

Pentru inotul cu delfinul ar trebui sa aveti la dvs. costumul de baie si un prosop de plaja.

Activity's Location

From: €110,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Explore other options