Demre-Myra-Kekova

0 (0 Reviews)
From: €90,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

Toata ziua

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

Nelimitat

Limba

Romana

Descriere

Demre-Myra-Kekova. Excursie disponibila pentru turistii cazati in Antalya.

Vizitați într-un tur de o zi din Antalya: Demre – Myra – Biserica Sfântului Nicolae – Kekova – Orașul Scufundat

Evadați din mulțime și participați la o excursie memorabilă de-a lungul magnificei coaste a Antalyei. Această excursie combină vizitarea obiectivelor turistice, relaxarea și peisajele impresionante.

În ziua excursiei, un autobuz vă va prelua de la hotel la ora stabilită și vă va conduce către prima oprire a acestei explorări magnifice. Conform programului, prima oprire va fi făcută la Biserica Sfântului Nicolae din Demre, un loc de interes religios popular, cunoscut pentru mormintele săpate în stâncă. Aici, veți avea ocazia să explorați această biserică-muzeu și să admirați un sarcofag din marmură, crezut a fi mormântul original al Sfântului Nicolae.

După vizita la Biserica Sfântului Nicolae, veți avea o pauză pentru prânz într-un restaurant local.

Următoarea oprire pe traseu va fi la amfiteatrul antic din Myra. Ghidul turistic vă va oferi informații despre istoria și importanța acestui amfiteatru, unde veți putea admira structurile impresionante și descoperi mai multe despre viața în vechiul oraș.

După vizita la amfiteatru, veți continua călătoria către Kekova, unde vă veți îmbarca pe o barcă pentru o croazieră relaxantă și interesantă. Pe durata croazierei, veți avea ocazia să observați ruinele orașului antic scufundat, structurile subacvatice și zidurile defensive. Ghidul turistic profesionist vă va oferi informații detaliate despre istoria și semnificația acestor locuri.

După croazieră, veți reveni la port și veți fi conduși înapoi la hotelul dumneavoastră din Antalya. Această excursie plină de descoperiri se încheie odată ce ajungeți înapoi la hotel, lăsându-vă cu amintiri și experiențe de neuitat.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Pret 90 euro
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Descopera teatrul greco-roman din Myra, cel mai mare teatru din Lycia
 • Vezi mormintele rupestre în Myra
 • Viziteaza Biserica Sfântul Nicolae
 • Relaxeaza-te intr-o croaziera la orasul scufundat din Kekova

Inclus in pret / Extra

 • Taxa de intrare la Biserica Sfantului Nicolae
 • Taxa de intrare la orasul lician Myra
 • Croaziera cu barca la orasul scufundat din Kekova
 • Transport de la și către hotel
 • Pranzul
 • Ghid local profesionist
 • Bauturile
 • Cheltuielile personale

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Descopera coasta liciana a Turciei si a sa priveliste minunata. In drumul catre punctele de interes vom face un scurt popas pentru toaleta si alte necesitati.

Turul nostru continuă cu Muzeul Bisericii Sfantului Nicolae din centrul orașului Demre. Afla aici detalii interesante despre constructia Bisericii dar si despre viata Sfantului Nicolae.

Dupa aceasta vizita vom lua pranzul la un restaurant local din Demre.

Continuam excursia noastra si vom vizita amfiteatrul antic cu o capacitate de 12.000 de persoane dar si ruinele mormintelor.

Vizitați Kekova, o insulă îndepărtată în largul coastei, în apropiere de Demre. În timp ce vă plimbați pe apă și vă relaxați pe o punte însorită, vedeți ruinele orașului scufundat Simena și admirați de la distanță castelul bizantin din Kaleköy.

Zona este faimoasa pentru vinul produs  si micile ateliere ce prelucreaza obiecte din onyx extras din Muntii Taurus. Aici aveti ocazia de a achizitiona daca doriti astfel de produse la un pret mult mai mic decat in restul regiunilor , se vor efectua 2 scurte pauze in astfel de locatii dupa vizitele din program.

Dupa toate aceste vizite ne vom intoarce impreuna la hotel.

Intrebari frecvente

Va recomandam ca in aceasta excursie sa aveti la dvs. ochelari de soare, crema de protectie solara, incaltaminte si imbracaminte lejera.

Locatia excursiei

Pret de la €90,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni

2024-05-20 08:41:28

Excursie la Pamukkale si zbor cu balonul

0 (Fara review)
2024-05-20 08:41:28
2024-05-20 08:41:28

Excursie la Pamukkale – Castelul de bumbac

0 (Fara review)
2024-05-20 08:41:28