Croaziera Harem in Antalya

0 (0 Reviews)
From: €65,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

6 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

Nelimitat

Limba

Engleza

Descriere

Croaziera Harem-Maldiv in Antalya

Dupa ce am ajuns in jurul orei 10:00 in portul din Antalya vasu isi incepe programul mult asteptat. În timpul excursiei, vom vizita mai multe locuri interesante. În primul rând, ne îndreptăm către Insula Soarecelui , trecem pe langa frumoasele plaje de la Çaltıcak și facem o primă oprire pentru înot langa insula. După o pauză de o oră, continuăm călătoria către Cascada Duden, iar pe traseu vă vom oferi prânzul. Ajungem apoi în Estuarul Karpuzkaldıran, unde Cascada Duden se varsă în mare. Aici vom face o nouă oprire pentru înot și puteți alege să faceți o plimbare cu o barcă sub cascada (cost suplimentar). După pauza de relaxare, ne indreptam inapoi catre port și începem o petrecere cu spumă, unde toți participanții se pot distra și dansa împreună.

Distractia face parte din program pe nava de croaziera Harem Maldiv in Antalya. Acest iaht are o lungime de 50 de metri și poate găzdui până la 300 de persoane. Pe parcursul excursiei, veți avea parte de numeroase animații și spectacole pentru adulți și copii dar si o petrecere cu spuma.

Excursia include două pauze pentru înot și veți avea parte de un prânz tip bufet deschis. De asemenea, toate băuturile locale alcoolice și non-alcoolice sunt incluse în prețul excursiei.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Pret 65 euro/adult
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcarea in autobuz
 • Program de entertainment
 • 2 pauze pentru inot in mare

Inclus in pret / Extra

 • Taxele de intrare
 • Transport de la și către hotel
 • Bauturi locale alcoolice si non-alcoolice nelimitat
 • Pranz tip bufet
 • Cheltuielile personale
 • Bauturile din import

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Dupa ce ai ajuns in port urmeaza imbarcarea pe vas. Personalul de pe vas te va intampina iar tu iti vei alege locul unde te vei relaxa pe perioada croazierei.

Dupa ce vom parcurge o distanta de 8 km vom ajunge la Insula Soarecilor ( nu te teme, nu sunt soareci pe insula). Aceasta insula are forma asemanatoare unui cap de soarece, tocmai de aceea poarta aceasta denumire. Urmeaza o pauza de inot langa insula care va dura aproximativ 45 de minute.

La ora 12:00 se va servi pranzul ( bufet deschis ), restaurantul se afla la primul nivel vasului.

Pauza pentru inot la Cascada Karpuzkaldiran

Dupa o croaziera in care vei putea admira intreaga coasta a orasului Antalya vom ajunge la Cascada Karpuzkaldiran ce areo inaltime de aproximativ 35 de metrii. Aici vom face o pauza de inot de aproximativ 45 de minute.

Ultima oprire este aceea din port unde autobuzul te va astepta pentru a  merge impreuna inapoi la hotel.

Intrebari frecvente

Pentru a va bucura din plin de excursie trebuie sa aveti cu dvs. urmatoarele : costume de baie, papuci de plaja, prosoape de plaja si aparatul foto sau telefonul.

Desigur, te poti bucura de razele soarelui la ultima punte acolo unde exista o zona de plaja amenajata cu nisip fin si baldachine. Puntea 1, puntea a 2-a, puntea a 3-a si puntea a 4-a sunt acoperite, de acolo poti sa admiri programul de entertainment pregatit de personalul vasului si sa dansezi pe ringul de dans.

Locatia excursiei

Pret de la €65,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni

2024-05-16 18:14:38

Combo 5 in 1 – Rafting si aventura

0 (Fara review)
2024-05-16 18:14:38
2024-05-16 18:14:38

Diving in Antalya (Scufundari)

0 (Fara review)
2024-05-16 18:14:38
2024-05-16 18:14:38

Land Of Legends – Parcul Tematic

0 (Fara review)
2024-05-16 18:14:38