Combo 5 in 1 – Rafting si aventura

0 (0 Reviews)
From: €50,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

8-10 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

Nelimitat

Limba

Engleza

Descriere

Combo 5 in 1 – Rafting si aventura

Ești în căutarea unei excursii pline de acțiune? Excursia noastră Combo 5 în 1 – Rafting și Aventură este una dintre cele mai palpitante activități la care te poți alătura! Creează amintiri care vor dăinui mult timp! Ideal pentru persoane de toate vârstele, această excursie te invită să te distrezi și să explorezi ținuturile rurale ca niciodată înainte!

Dimineața, te vom lua de la hotelul tău din Antalya. Deoarece activitățile au loc în zona rurală, așteaptă-te să faci parte dintr-o plimbare ultra-distractivă off-road prin pădure. Nu rata șansa de a face poze și de a împărtăși câteva momente distractive cu cei dragi. Este important să menționăm că nu este necesară experiență anterioară pentru activități. Înainte de fiecare activitate, o echipă de instructori îți va prezenta instrucțiunile și procedurile de siguranță. În timpul zilei, așteaptă-te să te bucuri de rafting, pe o rută lungă de 12 km. Apa spumoasă a râului îți va crește nivelul de adrenalină și te va entuziasma!

Excursia are loc în Munții Taurus, astfel încât veți avea ocazia să vedeți frumoasa natură în timp ce sunteti condusi spre destinație.

Începem ziua cu o vizită într-un sat autentic turcesc unde puteți remarca arhitectura dar și modul în care casele locuitorilor sunt construite.

Tur off-road cu Bus Cabrio: într-un autobuz cu acoperiș deschis pentru o plimbare în Koprucay, această zonă este cunoscută pentru frumusețea pe care natura încă o păstrează.

Ceea ce face cu adevărat specială această excursie este vizita dvs. la celebrul Tazi Canyon. Canionul Tazi are stânci imense, unele depășind 400 de metri. Vegetația bogată și atmosfera liniștită atrag și impresionează fiecare vizitator. Pe măsură ce admirati și explorați canionul, ghidul turistic vă va oferi informații interesante despre acesta. Această minune naturală perfectă pentru fotografii cu siguranță va crește nivelul dvs. de entuziasm.

Podul situat peste apele unice ale râului Köprüçay este un pod antic care datează din secolul al II-lea î.Hr. Acest pod, considerat a fi fost construit de Imperiul Roman Antic, este extrem de bine conservat și este considerat printre exemplele unice de arhitectură antică.

Odată ce ajungeți la spectaculosul Canion Köprülü, aventura adevărată începe! Vi se vor oferi toate echipamentele de siguranță necesare, cum ar fi căști și veste de salvare, precum și canoea sau barca dvs., în funcție de numărul de persoane din grupul dvs. Veți fi uimiți de apa rece care curge sălbatic în râul Köprüçay, înconjurat de frumusețea sălbatică extraordinară a Munților Taurus.

În total, participanții vor avea oportunitatea să facă rafting pe acest râu lung de 12 km, cu o pauză între ele. În timpul pauzei, aveți oportunitatea să admirați împrejurimile frumoase și nealterate, să faceți fotografii uimitoare sau să înotați în apele cristaline ale izvoarelor.

Aventura in excursia Combo 5 in 1 – Rafting si aventura in Antalya continuă până când ajungeți la punctul final. Acolo, vi se va oferi o pauză pentru prânz la un restaurant local confortabil. Meniul include diverse tipuri de salate, orez, pui la grătar si pepene.
La punctul final, veți avea, de asemenea, oportunitatea să vizionați fotografiile și videoclipurile care au fost făcute în timpul plimbării dvs. pe râu și să le cumpărați ca suveniruri ale experienței dvs. uimitoare.
Excursia se încheie după-amiaza, când veți fi transferat și lăsat la hotelul dvs. Până la sfârșitul experienței dvs. de rafting în Antalya, veți fi plini de emoții pozitive și imagini ale peisajelor spectaculoase pe care le oferă Munții Taurus, Canionul Köprülü si Canionul Tazi.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

 • Pret 50 euro /adult
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Rafting pe raul Koprucay
 • Oprire pentru poze la Canionul Tazi
 • O excursie ce include transferul pranzul si activitati la un pret redus

Inclus in pret / Extra

 • Transport de la și către hotel
 • Pranzul (pui, orez, salate, paste si pepene)
 • Echipament pentru activitati (vesta, casca si vasla pentru rafting)
 • Ghizi profesionisti si personal licentiat
 • Bauturile
 • CD cu imagini video și fotografii din tur
 • Cheltuieli personale
 • Pistoale cu apa

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Descopera un sat autentic turcesc si admira arhitectura caselor.

Continua aventura in Koprucay cu un traseu de off-road

Admira podul istoric din Canionul Koprulu

Un tur aventuros de rafting care durează în medie 2,5 ore, cu bărci pentru 8 persoane, pe o rută specială de rafting lungă de 14 km.

Dupa aceste doze de adrenalina facem o pauza pentru pranz si ne incarcam cu energie.

La finalul excursiei personalul te va conduce inapoi la hotelul unde esti cazat.

Intrebari frecvente

Prosop, haine lejere ce se usuca usor, incaltaminte pentru apa (slapii nu sunt recomandati), haine de schimb, crema de protectie solara si ochelari de soare. Recomandarea noastra este sa evitati sa aveti cu dumneavoastra bijuterii precum cercei, inele sau bratari. Hainele de schimb o sa le folositi la finalul excursiei dupa activitatea de rafting.

Aceasta excursie nu este potrivita pentru copii sub 6 ani , femeile insarcinate si persoanele cu dizabilitati.

Locatia excursiei

Pret de la €50,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni

2024-05-15 04:23:37

Diving in Antalya (Scufundari)

0 (Fara review)
2024-05-15 04:23:37
2024-05-15 04:23:37

Croaziera Harem in Antalya

0 (Fara review)
2024-05-15 04:23:37
2024-05-15 04:23:37

Land Of Legends – Parcul Tematic

0 (Fara review)
2024-05-15 04:23:37