Transfer privat aeroport Antalya catre Alanya (4-14 pers)

0 (0 Reviews)
From: €90,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

90 minute

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

14 people

Limba

Engleza

Descriere

Transfer privat aeroport Antalya catre  Alanya.

Pretul este pentru un vehicul de 4-14 persoane.

Pretul afisat este pentru un singur sens. Imediat după ce ai transmis datele necesare vă vom contacta și vă vom transmite informații suplimentare privind transferul tau

Dacă ești în căutarea unui transfer privat aeroport Antalya catre Alanya, opțiunile noastre sunt doar un click distanță.

Pentru a începe procesul de rezervare, menționează în formularul de rezervare numele tau, adresa de email și un număr de telefon cu WhatsApp și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Rezerva un transfer privat aeroport Antalya catre Alanya si vei fi întâmpinat în zona de sosiri a Aeroportului Antalya de către unul dintre șoferii noștri profesioniști, pregătit să preia bagajele tale și să te conducă către confortabilul hotel la care o sa fii cazat. Astfel, vei avea mai mult timp să te gândești la lucruri plăcute, precum restaurantele, locațiile și plajele pe care dorești să le vizitezi odată ajuns în Antalya, Alanya, Side, Belek sau orice altă destinație pe care ai planificat-o.

Te gândești deja la călătoria înapoi? Nici-o problemă! Rezervă acum transferul de întoarcere către Aeroportul Antalya, astfel încât să te poți concentra pe bucuria unei vacanțe însorite în Turcia.

Care este limita de bagaje?

Un bagaj de cală și un bagaj de mână pe persoană sunt permise în transportul nostru de transfer.

Aeroportul din Antalya de se afla la o distanta de aproximativ 100 de km de statiunea Alanya, un transfer de la aeroport catre hotelul ales dureaza in medie aproximativ 60 de minute in functie de locatia hotelului.

Îți urăm o călătorie plăcută din partea întregii echipe.

Dacă îți organizezi călătoria către cazarea din Antalya, rezerva transferul de la Aeroportul Antalya cu noi. Colaborăm strâns cu mai mulți furnizori de transport care oferă un serviciu de transport de primă clasă.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

  • Pret 90 euro/vehicul pentru un singur sens
  • Grup de 4-14 persoane
  • Anulare gratuita
  • Rezerva acum si plateste mai tarziu
  • Plata transferului la imbarcare

Inclus in pret / Extra

  • Transfer privat

Locatia excursiei

Pret de la €90,00
0 (0 Reviews)

Owner

antatouragency

Member Since 2023