Dolphin Show – Alanya

0 (0 Reviews)
From: €40,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

3-4 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

Nelimitat

Limba

Engleza

Descriere

Dolphin Show Alanya: Experiența Incredibilă de Interacțiune cu Delfinii și Lei de Mare

Un spectacol uimitor și distractiv pentru toate vârstele
Delfinii și lei de mare sunt printre cele mai fascinante creaturi marine, iar la excursia Dolphin Show Alanya, puteți experimenta o interacțiune directă și memorabilă cu aceste minunate animale. Situat în inima Alanya, la Sealanya Dolphin Park, acest spectacol oferă o experiență unică pentru toți cei care iubesc natura și viața marină. În acest articol, vă vom ghida prin minunile acestui spectacol extraordinar și vă vom arăta de ce merită să-l inclușiți în lista dvs. de activități de vacanță.

Despre Sealanya Dolphin Park

Parcul de delfini Sealanya este unul dintre cele mai mari și mai prestigioase parcuri de delfini din Europa. Situat într-un cadru natural minunat, acesta este locul ideal pentru a vă bucura de spectacole captivante și de interacțiuni personale cu delfinii și lei de mare.

Inteligența și Prietenia Delfinilor

Delfinii sunt recunoscuți pentru inteligența lor remarcabilă și pentru abilitatea lor de a interacționa cu oamenii în moduri surprinzătoare. Cu un creier mare în comparație cu dimensiunea lor corporală, aceste creaturi sunt capabile să învețe, să imite și să folosească unelte, ceea ce îi face una dintre cele mai inteligente specii marine.

Magia Spectacolului

Spectacolul cu delfini și lei de mare de la Alanya Dolphin Show este o experiență plină de emoție și bucurie. Priviți cum aceste creaturi grațioase își demonstrează abilitățile în apă, realizând cascadorii impresionante și interacționând cu dresorii lor într-un mod captivant și distractiv.

Oportunitatea de a Înota cu Delfinii

Una dintre cele mai mari atracții ale Turului Alanya Dolphin Show este posibilitatea de a înota alături de delfini. Plătind o taxă suplimentară, vizitatorii pot avea o experiență personală de neuitat, simțindu-se aproape de aceste minunate creaturi marine în timp ce plutesc în apele cristaline ale parcului.

Recomandări pentru Vizitatori

Recomandăm Turul Alanya Dolphin Show în special familiilor cu copii, deoarece este o experiență educativă și distractivă pentru toate vârstele. Indiferent dacă sunteți un iubitor pasionat al naturii sau pur și simplu căutați ceva diferit de făcut în vacanță, acest spectacol vă va oferi amintiri de prețuit pentru tot restul vieții.

Bilete și Rezervări
Pentru a vă asigura că obțineți locurile dorite și că aveți o experiență lipsită de griji, vă recomandăm să rezervați biletele pentru Excursia Dolphin Show Alanya în avans.

Turul Alanya Dolphin Show este mult mai mult decât un simplu spectacol – este o călătorie captivantă în lumea fascinantă a delfinilor și a leiilor de mare. Prin intermediul acestui spectacol, veți experimenta bucuria și admirația pentru aceste minunate vietati.

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

  • Pret 40 euro/adult,
  • Anulare gratuita
  • Plata excursiei la imbarcare

Inclus in pret / Extra

  • Taxele de intrare
  • Transport de la și către hotel
  • Showul cu delfinii
  • Cheltuieli personale
  • Pozele efectuate de catre fotograful profesionist
  • Mancarea si bautura
  • Inotul cu delfinii

Itinerariu

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de a bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

 

Spectacolul dureaza aproximativ o ora.

Dupa terminarea spectacolului microbuzul te va astepta la iesirea din complex  pentru returul catre hotel.

Locatia excursiei

Pret de la €40,00
0 (0 Reviews)

Owner

antatouragency

Member Since 2023