Shopping in Antalya – Excursie gratuita

0 (No Review)
From: €0,00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

5-6 ore

Cancellation

Up to 0 days

Group Size

12 people

Languages

Engleza

About this activity

Descopera Antalya si practica una din cele mai vechi traditii din Turcia, negocierea. Daca doresti sa faci cumparaturi exista o multime de variante de la micile magazine din bazar pana la marile magazine ce gazduiesc produse din brandurile faimoase. Poti incerca si condimentele turcesti, faimoasa baclava sau lokumul.

Highlights

  • Unul dintre cele mai mari magazine de bijuterii
  • Descopera traditia fabricarii hainelor din piele
  • Viziteaza centrul din Antalya ( pe cont propriu )

Included/Excluded

  • Transport tur-retur cu preluare de la hotel
  • Transport privat
  • Cheltuielile personale
  • Bauturile
  • Pranzul

Itinerary

Exista doua optiuni de preluare pe care poti sa le alegi si anume programul ce incepe la ora 09:00 sau programul ce incepe la ora 14:00. Preluarea de la hotel se va efectua de la zona de securitate a hotelului, unde exista si bariera de la intrare in hotel.

Viziteazaunul dintre cele mai mari magazine de bijuterii din Antalya unde poti vedea cum sunt prelucrate bijuteriile sau poti afla mai multe detalii despre faimoasa piatra sultanit.

Urmatoarea oprire va fi la un magazin de haine din piele si blanuri unde vei cunoaste unul din cele mai vechi si faimoase mestesuguri din Turcia si anume prelucrarea hainelor din piele.

Ultima oprire se va face la Mark Antalya , acest mall gazduieste zeci de magazine pe care le poti explora si unde iti poti face cumparaturi. Daca nu doresti sa mergi in mall poti sa te plimbi pe strazile din centrul din Antalya sau poti merge sa vizitezi portul vechi ( pe cont propriu )

Soferul te va astepta la locul de preluare unde si te vei intoarce inapoi la hotel.

Frequently asked questions

Pe parcursul excursiei ar trebui ca hainele si incaltamintea pe care le aveti sa fie cat mai lejere. De asemenea este indicat sa aveti si o poza cu pasaportul pe telefonul mobil.

Activity's Location

From: €0,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Explore other options