Shopping in Antalya – Excursie gratuita

0 (0 Reviews)
From: €0,00
0
(0 review)
Cere oferta
Durata

5-6 ore

Anulare

Up to 0 days

Numar maxim de persoane

12 people

Limba

Engleza

Descriere

Shopping in Antalya – Excursie gratuita

Când vine vorba de cumpărături, Antalya este un loc de neegalat. Pe durata acestei excursii de jumătate de zi, vei avea oportunitatea de a explora cele mai bune locuri pentru cumpărături. În plus față de timpul petrecut în magazine și bazaruri, vei vizita și un magazin pentru haine din piele și un magazin de bijuterii.

Importanța Bijuteriilor în Turcia
Turcia este renumită pentru meșteșugul său în realizarea bijuteriilor excepționale. Vei avea ocazia să descoperi lumea metalelor prețioase și a pietrelor prețioase la magazinul de bijuterii. Descoperă de ce Turcia este o destinație de top pentru pasionații de bijuterii și poate chiar găsești acel obiect perfect care îți atrage atenția – experții de aici au un talent pentru a crea combinații uimitoare, unice.

Vizita la Centrul de Bijuterii
O Experiență Lucrativă
Pe parcursul acestei excursii, vei avea o experiență lucrătoare la centrul de bijuterii. Vei admira o gamă largă de bijuterii, fiecare având o poveste unică și un design impecabil. Fiecare piesă este o expresie a meșteșugului tradițional turcesc, transmițând frumusețea și rafinamentul acestui loc.

Pentru pasionații de bijuterii, vizita la centrul de bijuterii din Antalya este cu siguranță un moment de încântare. De la cercei sclipitori la inele prețioase și coliere elegante, vei găsi o varietate largă de opțiuni care să îți satisfacă gusturile și preferințele.

Vizita la magazinul de haine din piele si blanuri
După ce te-ai bucurat de splendoarea bijuteriilor, următoarea oprire este la magazinul de haine din piele si blanuri. Aici, vei fi captivat de bogăția și diversitatea țesăturilor turcești.

Negotierea Abilităților
În plus, vei avea oportunitatea de a-ți exersa abilitățile de negociere. În timp ce explorezi ofertele, poți negocia prețurile și poți obține cele mai bune oferte pentru produsele dorite.

Plimbare prin Orașul Vechi
Farmecul Străzilor Înguste
După ce ai explorat centrele de bijuterii și haine din piele, urmează să te plimbi prin centrul orasului. Străduțele înguste și pavate te vor purta într-o călătorie în timp, oferindu-ți o privire în viața și cultura tradițională turcească.

Cumpărături și Suveniruri
Aici vei găsi o varietate de magazine și bazaruri, fiecare oferind produse tradiționale turcești, de la ceramică și țesături până la suveniruri și obiecte de artizanat. Este o oportunitate perfectă de a achiziționa suveniruri autentice și cadouri pentru cei dragi.

Shopping in Antalya – Excursie gratuita – Concluzie:
Excursia de cumpărături în Antalya este o experiență captivantă și plină de descoperiri. De la bijuteriile strălucitoare la țesăturile tradiționale și suvenirurile locale, fiecare oprire aduce cu sine oportunități unice de a explora și a cunoaște cultura turcească. Nu rata șansa de a experimenta farmecul vibrant al acestui oraș fascinant!

Daca doresti sa descoperi frumusetile Turciei alaturi, poti alege dintr-o gama variata de excursii disponibile aici

Repere

  • Unul dintre cele mai mari magazine de bijuterii
  • Descopera traditia fabricarii hainelor din piele
  • Viziteaza centrul din Antalya ( pe cont propriu )

Inclus in pret / Extra

  • Transport tur-retur cu preluare de la hotel
  • Transport privat
  • Cheltuielile personale
  • Bauturile
  • Pranzul

Itinerariu

Exista doua optiuni de preluare pe care poti sa le alegi si anume programul ce incepe la ora 09:00 sau programul ce incepe la ora 14:00. Preluarea de la hotel se va efectua de la zona de securitate a hotelului, unde exista si bariera de la intrare in hotel.

Viziteazaunul dintre cele mai mari magazine de bijuterii din Antalya unde poti vedea cum sunt prelucrate bijuteriile sau poti afla mai multe detalii despre faimoasa piatra sultanit.

Urmatoarea oprire va fi la un magazin de haine din piele si blanuri unde vei cunoaste unul din cele mai vechi si faimoase mestesuguri din Turcia si anume prelucrarea hainelor din piele.

Ultima oprire se va face la Mark Antalya , acest mall gazduieste zeci de magazine pe care le poti explora si unde iti poti face cumparaturi. Daca nu doresti sa mergi in mall poti sa te plimbi pe strazile din centrul din Antalya sau poti merge sa vizitezi portul vechi ( pe cont propriu )

Soferul te va astepta la locul de preluare unde si te vei intoarce inapoi la hotel.

Intrebari frecvente

Pe parcursul excursiei ar trebui ca hainele si incaltamintea pe care le aveti sa fie cat mai lejere. De asemenea este indicat sa aveti si o poza cu pasaportul pe telefonul mobil.

Locatia excursiei

Pret de la €0,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Exploreaza alte optiuni

2024-05-20 09:20:29

Jeep Safari + Croaziera de seara in Alanya

0 (Fara review)
2024-05-20 09:20:29
2024-05-20 09:20:29

Croaziera in Alanya la apus de soare

0 (Fara review)
2024-05-20 09:20:29
2024-05-20 09:20:29

Excursie la Acvariu in Antalya

0 (Fara review)
2024-05-20 09:20:29