Land Of Legends

0 (No Review)
From: €100,00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

9-10 ore

Cancellation

Up to 0 days

Group Size

Unlimited

Languages

Romana

About this activity

Experimentează distracție și emoție nelimitata într-o excursie de o zi la Parcul Tematic Land of Legends, care se mândrește cu peste 72 de tobogane de apă și peste 20 de atracții distractive. Bucură-te de o zi fantastică perfectă pentru distracția prietenilor și familiei tale.

În primul rând, atinge cerul pe Hyper Coaster, înalt de 62 de metri. Apoi, întâlnește apa după ce urci până la 43 de metri pe Typhoon Coaster. Dacă preferi, învârte-te și învârte-te pe atracția Magicone. Sau poate experimentează Racheta Spațială și devino un astronaut al apei. Explorează și o serie de alte atracții surprinzătoare, interesante și pline de adrenalină.

Nu uita să iei cu tine costumul de baie și prosopul, astfel încât să poți profita de facilitățile piscinei și parcului acvatic.

Land of Legends este un parc tematic uluitor situat în Belek, Turcia, care oferă o experiență de neuitat pentru întreaga familie. Acesta dispune de o varietate de atracții și facilități care promit să încânte și să inspire vizitatorii de toate vârstele si include un mare parc acvatic, un parc tematic, un hotel și un centru comercial.

Unul dintre punctele de atracție deosebite ale parcului este spectacolul cu delfini. Oamenii pot asista la un spectacol impresionant și captivant, în care delfinii talentați demonstrează abilitățile lor uimitoare. Această experiență interactivă oferă o perspectivă unică asupra vieții marine și creează amintiri de neuitat pentru vizitatori.

Pe lângă acestea, Land of Legends oferă o varietate de alte activități pentru toate gusturile. Puteți explora tărâmul fermecat al parcului tematic, participa la jocuri interactive și spectacole, petrece timp în parcul de aventuri sau bucurați-vă de experiența realității virtuale.

Indiferent dacă sunteți în căutarea distracției în apă, a aventurilor tematice sau a momentelor magice cu animale marine, Land of Legends vă oferă o gamă diversă de activități și atracții care vă vor captiva și încânta în timpul vizitei dumneavoastră.

Nu uita să iei cu tine costumul de baie și prosopul, astfel încât să poți profita de facilitățile piscinei și parcului acvatic.

 

Highlights

 • Pret 100 euro/adult , 65 euro copii ( 6-12 ani ) copii sub 6 ani gratuit
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Descoperă o varietate de atracții palpitante la Parcul Tematic Land of Legends
 • Explorează parcul acvatic și facilitățile piscinei
 • Simte adrenalina în timpul cursei pe montagne-ruse precum Hyper Coaster
 • Fii pregătit să te uzi pe Typhoon Coaster, cu o înălțime de 43 de metrii

Included/Excluded

 • Taxele de intrare
 • Transport de la și către hotel
 • Adventure Land
 • Aqua Land și Masha and The Bear Land of Laughter
 • Showul cu delfinii
 • Mancarea si bautura
 • Servicii suplimentare (disponibile contra cost)

Itinerary

Autobuzul te va prelua de la hotelul la care vei fi cazat si vei porni catre The Land Of Legends.

Parcul se deschide la ora 10:00 ( in anumite situatii speciale aceasta ora poate fi modificata de catre conducerea parcului tematic )

Parcul se inchide la ora 18:00 , autobuzul te va astepta si te vei intoarce inapoi la hotel dupa o zi memorabila.

Frequently asked questions

Ai nevoie de : prosoape de plaja, crema de protectie solara, costum de baie, slapi si chef de distractie.

Parcul tematic acvatic The Land Of Legends se afla in Belek.

Activity's Location

From: €100,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Explore other options