Demre-Myra-Kekova

0 (No Review)
From: €80,00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

Toata ziua

Cancellation

Up to 0 days

Group Size

Unlimited

Languages

Romana

About this activity

Vizitați într-un tur de o zi din Antalya: Demre – Myra – Biserica Sfântului Nicolae – Kekova – Orașul Scufundat

Evadați din mulțime și participați la o excursie memorabilă de-a lungul magnificei coaste a Antalyei. Această excursie combină vizitarea obiectivelor turistice, relaxarea și peisajele impresionante.

În ziua excursiei, un autobuz vă va prelua de la hotel la ora stabilită și vă va conduce către prima oprire a acestei explorări magnifice. Conform programului, prima oprire va fi făcută la Biserica Sfântului Nicolae din Demre, un loc de interes religios popular, cunoscut pentru mormintele săpate în stâncă. Aici, veți avea ocazia să explorați această biserică-muzeu și să admirați un sarcofag din marmură, crezut a fi mormântul original al Sfântului Nicolae.

După vizita la Biserica Sfântului Nicolae, veți avea o pauză pentru prânz într-un restaurant local.

Următoarea oprire pe traseu va fi la amfiteatrul antic din Myra. Ghidul turistic vă va oferi informații despre istoria și importanța acestui amfiteatru, unde veți putea admira structurile impresionante și descoperi mai multe despre viața în vechiul oraș.

După vizita la amfiteatru, veți continua călătoria către Kekova, unde vă veți îmbarca pe o barcă pentru o croazieră relaxantă și interesantă. Pe durata croazierei, veți avea ocazia să observați ruinele orașului antic scufundat, structurile subacvatice și zidurile defensive. Ghidul turistic profesionist vă va oferi informații detaliate despre istoria și semnificația acestor locuri.

După croazieră, veți reveni la port și veți fi conduși înapoi la hotelul dumneavoastră din Antalya. Această excursie plină de descoperiri se încheie odată ce ajungeți înapoi la hotel, lăsându-vă cu amintiri și experiențe de neuitat.

Highlights

 • Pret 80 euro/adult , 40 euro copii ( 6-12 ani ) copii sub 6 ani gratuit
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Descopera teatrul greco-roman din Myra, cel mai mare teatru din Lycia
 • Vezi mormintele rupestre în Myra
 • Viziteaza Biserica Sfântul Nicolae
 • Relaxeaza-te intr-o croaziera la orasul scufundat din Kekova

Included/Excluded

 • Taxa de intrare la Biserica Sfantului Nicolae
 • Taxa de intrare la orasul lician Myra
 • Croaziera cu barca la orasul scufundat din Kekova
 • Transport de la și către hotel
 • Pranzul
 • Ghid local profesionist
 • Bauturile
 • Cheltuielile personale

Itinerary

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Descopera coasta liciana a Turciei si a sa priveliste minunata. In drumul catre punctele de interes vom face un scurt popas pentru toaleta si alte necesitati.

Turul nostru continuă cu Muzeul Bisericii Sfantului Nicolae din centrul orașului Demre. Afla aici detalii interesante despre constructia Bisericii dar si despre viata Sfantului Nicolae.

Dupa aceasta vizita vom lua pranzul la un restaurant local din Demre.

Continuam excursia noastra si vom vizita amfiteatrul antic cu o capacitate de 12.000 de persoane dar ruinele mormintelor.

Vizitați Kekova, o insulă îndepărtată în largul coastei, în apropiere de Demre. În timp ce vă plimbați pe apă și vă relaxați pe o punte însorită, vedeți ruinele orașului scufundat Simena și admirați de la distanță castelul bizantin din Kaleköy.

Dupa toate aceste vizite ne vom intoarce impreuna la hotel.

Frequently asked questions

Va recomandam ca in aceasta excursie sa aveti la dvs. ochelari de soare, crema de protectie solara, incaltaminte si imbracaminte lejera.

Activity's Location

From: €80,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Explore other options