Croaziera Harem Maldiv

0 (No Review)
From: €60,00
0
(0 review)
Inquiry
Duration

6 ore

Cancellation

Up to 0 days

Group Size

Unlimited

Languages

Engleza

About this activity

Dupa ce am ajuns in jurul orei 10:00 in portul din Antalya vasu isi incepe programul mult asteptat. În timpul excursiei, vom vizita mai multe locuri interesante. În primul rând, ne îndreptăm către Insula Soarecelui , trecem pe langa frumoasele plaje de la Çaltıcak și facem o primă oprire pentru înot langa insula. După o pauză de o oră, continuăm călătoria către Cascada Duden, iar pe traseu vă vom oferi prânzul. Ajungem apoi în Estuarul Karpuzkaldıran, unde Cascada Duden se varsă în mare. Aici vom face o nouă oprire pentru înot și puteți alege să faceți o plimbare cu o barcă sub cascada (cost suplimentar). După pauza de relaxare, ne indreptam inapoi catre port și începem o petrecere cu spumă, unde toți participanții se pot distra și dansa împreună.

Vă garantăm o zi de neuitat pe nava Harem Maldiv. Acest iaht are o lungime de 50 de metri și poate găzdui până la 400 de persoane. Pe parcursul excursiei, veți avea parte de numeroase animații și spectacole pentru adulți și copii, inclusiv un show de dans oriental într-o atmosferă tradițională de harem otoman.

Excursia include două pauze pentru înot și veți avea parte de un prânz tip bufet deschis. De asemenea, toate băuturile locale alcoolice și non-alcoolice sunt incluse în prețul excursiei.

Highlights

 • Pret 60 euro/adult, 30 euro copil (6-12 ani) copii sub 6 ani gratuit
 • Anulare gratuita
 • Plata excursiei la imbarcare
 • Program de entertainment
 • 2 pauze pentru inot in mare

Included/Excluded

 • Taxele de intrare
 • Transport de la și către hotel
 • Bauturi locale alcoolice si non-alcoolice nelimitat
 • Pranz tip bufet
 • Cheltuielile personale
 • Bauturile din import

Itinerary

Ora de preluare de la hotel difera in functie de locatia hotelului in care sunteti cazat. Preluarea de la hotel se va face de la bariera hotelului ( zona de securitate unde se afla si intrarea in hotel )

Dupa ce ai ajuns in port urmeaza imbarcarea pe vas. Personalul de pe vas te va intampina iar tu iti vei alege locul unde te vei relaxa pe perioada croazierei.

Dupa ce vom parcurge o distanta de 8 km vom ajunge la Insula Soarecilor ( nu te teme, nu sunt soareci pe insula). Aceasta insula are forma asemanatoare unui cap de soarece, tocmai de aceea poarta aceasta denumire. Urmeaza o pauza de inot langa insula care va dura aproximativ o ora.

La ora 12:00 se va servi pranzul, restaurantul se afla la primul nivel vasului.

Pauza pentru inot la Cascada Karpuzkaldiran

Dupa o croaziera in care vei putea admira intreaga coasta a orasului Antalya vom ajunge la Cascada Karpuzkaldiran ce areo inaltime de aproximativ 35 de metrii. Aici vom face o pauza de inot de inca o ora.

Ultima oprire este aceea din port unde autobuzul te va astepta pentru a  merge impreuna inapoi la hotel.

Frequently asked questions

Pentru a va bucura din plin de excursie trebuie sa aveti cu dvs. urmatoarele : costume de baie, papuci de plaja, prosoape de plaja si aparatul foto sau telefonul.

Desigura, puntea 1, puntea a 2-a, puntea a 3-a si puntea a 4-a sunt acoperite, daca nu doresti sa admiri programul de entertainment pregatit de personalul vasului si sa dansezi pe ringul de dans te poti bucura de razele soarelui la ultima punte acolo unde exista o zona de plaja amenajata cu nisip fin si baldachine.

Activity's Location

From: €60,00

Owner

antatouragency

Member Since 2023

Explore other options